Χλοοκοπτικά Kubota

Νέα χλοοκοπτικά και χλοοσυλλεκτικά αυτοκινούμενα μηχανήματα, με κινητήρες πετρελαίου Kubota ιδανικά για εργασίες κήπου και όχι μόνο. (κοπή γκαζόν, διάφορες εργασίες για τοποθέτηση κατασκευή χλοοτάπητα, περισυλλογή φύλλων κ.α.) Κατάλληλα για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση, εύχρηστα και παραγωγικά.

F 3090 - EU

Ισχύς 30,6 Hp - Kubota 1261cc

Μεγάλη ροπή, χαμηλοί ρύποι, οικονομία καυσίμου και χαμηλό επίπεδο θόρυβου

Σύστημα αυτόματης υποβοήθησης 4WD
Υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων HST
Υδραυλικό τιμόνι
Υδραυλική ανύψωση χορτοκοπτικών μηχανημάτων
Image

H LCD και LED οθόνη, το αυτόματο υδροστατικό σύστημα μετάδοσης με πολλαπλούς δίσκους εμβαπτισμένους σε λάδι, το σύστημα κοπής χόρτου με δυνατότητα στρέψης 90ο χωρίς απεμπλοκή του άξονα για εύκολη συντήρηση και άλλα χαρακτηριστικά είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγάλη άνεση στον χειριστή και παραγωγικότητα.

GR 2120 - EU2

Image
Ισχύς 21 Hp - Kubota 778cc

Ο 3-κύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας diesel 778 κυβικών προσφέρει μεγάλη ροπή, χαμηλούς ρύπους με οικονομία καυσίμου και χαμηλό επίπεδο θόρυβου

3 Kύλινδρο - Diesel
Πλάτος κοπής 1,2m
Υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων HST
Ύψος κοπής 25 έως 102 mm
Χωρητικότητα δεξαμενής χόρτου 450 λίτρα

Με τη μεγάλη ιπποδύναμη, τη τετρακίνηση (4WD) και το σύστημα κοπής και συλλογής, το GR2120-II ικανοποιεί όλες τις ανάγκες ερασιτεχνών και επαγγελματιών. Η καινοτόμα ευρεσιτεχνία του συστήματος Glide Steer, επιτρέπει την μικρή ακτίνα στροφής προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων συμβατικών μηχανημάτων

Σειρά G

G23 - Πλάτος κοπής 1,22m 23Hp

Image

G26 - Πλάτος κοπής 1,37m 26Hp

Image

Τα γρήγορα και αποτελεσματικά μηχανήματα κοπής χλόης της σεράς G είναι εξοπλισμένα με τους ισχυρούς diesel κινητήρες (23&26hp) και διατίθενται σε αρκετές εκδοχές. Με διπλό σύστημα κοπής ((G23-II: 122 εκ. /G26-II: 137 εκ.), με αντίθετης φοράς συγχρονισμένα περιστρεφόμενα μαχαίρια, αυτά τα χλοοκοπτικά μηχανήματα προσφέρουν ασυναγώνιστη ποιότητα κοπής και συλλογής,

Το υδροστατικό τιμόνι απλοποιεί της μανούβρες, εξοικονομεί ενέργεια και διευκολύνει την εργασία γύρω από δέντρα και εμπόδια.

Τα 120 εκ. που καλύπτουν τα περιστρεφόμενα μαχαίρια αντίθετης φοράς που παίρνουν κίνηση από καρδανικό άξονα και ταχύτητες, και οι ρυθμιζόμενες οπές εισερχόμενου αέρα στο άνω μέρος του συστήματος κοπής, εγγυούνται καθαρό κόψιμο υπό όλες τις συνθήκες.

Ιδανική δύναμη: Η μηχανική μετάδοση κίνησης με σασμάν έναντι με ιμάντα είναι αποδοτική και επιτρέπει στους τροχούς και το σύστημα κοπής ιδανική απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Άνεση χειριστή: Από τη θέση οδηγού έχετε εύκολη πρόσβαση στα εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια. Στην οθόνη Easychecker® μπορείτε εύκολα να δείτε ψηφιακά της ώρες, στροφές και επίπεδο καυσίμου.

Σειρά GZD

Image

GZD 15 - GZD 21

2 μοντέλα 15 & 21Hp
Πλάτος κοπής 1,07m - 1,22m
Ελεύθερο ύψος από το έδαφος 12cm
Υδροστατικό Κιβώτιο ταχυτήτων HST

Το GZD ικανοποιεί όλες τις ανάγκες επαγγελματιών λόγο της εξαιρετικής ευελιξίας. Τα μοντέλα 15 & 21HP συνδυάζουν την ευελιξία με ένα υπερ-αποδοτικό σύστημα κοπής και συλλογής χλόης (προαιρετικά αναρτώμενο έως 1,8μέτρα)

Αντιθέτως με τα περισσότερα χλοοκοπτικά μηχανήματα με συλλέκτη που χρησιμοποιούν μία θορυβώδη τουρμπίνα αναρρόφησης, η σειρά GZD εναποθέτει αυτόματα το υλικό στο κάδο  με το σύστημα κοπής δύο μαχαιριών Glide cut. 

Συμπαγής σχεδιασμός: Η σειρά GZD είναι αναγνωρισμένη από επαγγελματίες του χώρου για την αποδοτικότητα και το χαμηλό κέντρο βάρους. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τη σειρά αυτή είναι το υδροστατικό σασμάν, ο καρδανικός άξονας μετάδοσης του συστήματος κοπής και το υδραυλικό PTO

ZD1211R

Ένα ξεχωριστό μοντέλο

Με έναν κινητήρα diesel 24,8HP και σύστημα κοπής με μεγάλο πλάτος, το ZD1200 είναι γρήγορο και αποδοτικό. Με το σύστημα ASC Kubota PRO deck, είναι σχεδιασμένο για  οικονομία καυσίμου και μεγάλη ανθεκτικότητα. Επιλέξτε μεταξύ πίσω και πλαϊνής εναπόθεσης υλικού και  152 ή  183 εκ. πλάτους κοπής.

Με 3-λεπίδες κοπής, βάθος 14εκ και επίπεδη επιφάνεια, το σύστημα κοπής εξασφαλίζει ομοιογενή εναπόθεση υλικού στο έδαφος.

Νέο κάθισμα με ανάρτηση: Ένα άνετο κάθισμα προσφέρει λιγότερη κόπωση στον χειριστή και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Με υποβραχιόνιο και για τα δύο χέρια, υψηλότερη πλάτη καθίσματος, στήριξη μέσης και ρυθμίσεις καθίσματος (πάνω-κάτω, εμπρός-πίσω) εξασφαλίζουμε τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας για τον χειριστή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ