Μ4003 (66- 74Hp)

Ικανό για όλα

Η νέα σειρά M4003 της Kubota με τους νέους καθαρούς κινητήρες Φάσης καυσαερίων V προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ευκολία χειρισμού και βέλτιστη εργονομία. 

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι , μόνο ένα πράγμα βοηθά  : ένας νέος τρόπος σκέψης

Εμπορικό Φυλλάδιο


M4063 - M4073 (66-74Hp)

M4063 - M4073 (66-74Hp)
Image

Κινητήρας Kubota V3300 Stage V

 

Η Kubota έχει βελτιστοποιήσει ειδικά τις καμπύλες ισχύος και ροπής των κινητήρων.

Ισχυρός, καθαρός και αθόρυβος – αυτές είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν καλύτερα τους νέους τετρακύλινδρους κινητήρες της Kubota. Οι οικονομικοί κινητήρες των μοντέλων M4-063 και M4-073 προσφέρουν 66 hp και 74 hp αντίστοιχα. Χάρη στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, ο κινητήρας Kubota είναι επίσης φιλικός προς το περιβάλλον. 

Για μία ακόμα φορά, η Kubota θέτει τον πήχη, με τους πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κινητήρες V3307 CR-TE5, 3,3 λίτρων με έγχυση υψηλής πίεσης (CRS). Καλά ρυθμισμένοι, εξοπλισμένοι με τεχνολογία αιχμής, όπως το κοινό σύστημα έγχυσης common rail 4 βαλβίδων (E-CDIS), παρέχουν μέγιστη ισχύ και ροπή, με καλύτερη απόδοση καυσίμου, και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και κραδασμών.

Ο συνδυασμός ανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR), καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC) και φίλτρου σωματιδίων ντίζελ (DPF) μειώνει τις εκπομπές και είναι συμβατός με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς εκπομπών, Σταδίου V.

Οι βελτιωμένες επιδόσεις και η υψηλότερη ροπή σε χαμηλές στροφές του κινητήρα προσφέρουν τριπλό όφελος, δηλαδή χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, λιγότερη φθορά και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Image

Ηλεκτρουδραυλική ρεβέρσα με σασμάν που κάνει την αλλαγή ταχυτήτων παιχνιδάκι

Με τη νέα ηλεκτρο-υδραυλική ρεβέρσα, μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ χωρίς το πάτημα συμπλέκτη. Τοποθετημένη σε βολικό σημείο, στα αριστερά του τιμονιού, μπορείτε απλά να χειριστείτε τον μοχλό της ρεβέρσας με τις άκρες των δακτύλων σας.  Όλα τα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα ως στάνταρ με το ελεγμένο και δοκιμασμένο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και τριών ομάδων, διαθέτοντας 18 ταχύτητες εμπροσθοπορείας και 18 ταχύτητες όπισθεν. Έξι τέλεια ομαδοποιημένα γρανάζια και τρεις ομάδες (μετακίνηση, χωράφι, υπεραργό) εξασφαλίζουν ομαλή και άνετη αλλαγή ταχυτήτων. Εκτός από τη μετάδοση 18F/18R, η Kubota παρέχει επίσης 36 εμπρός και 36 όπισθεν ταχύτητες για τα μοντέλα M4-073.

Image

Εξελιγμένη ευρύχωρη καμπίνα

Η νέα πλατιά καμπίνα Ultra Grand II της σειράς Μ4003 προσφέρει περισσότερο χώρο από οποιονδήποτε άλλο γεωργικό ελκυστήρα στην κατηγορία του. Η άνετη καμπίνα δεν είναι μόνο ευρύχωρη αλλά εγγυάται ένα ευχάριστο περιβάλλον με εξαιρετική πανοραμική ορατότητα. Οι μεγάλες, γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε μεγάλο εύρος εξασφαλίζοντας την ασφαλή και εύκολη είσοδο και έξοδο του χειριστή και από τις δύο πλευρές. Το άνετο κάθισμα οδηγού, τα καμπύλα τζάμια της καμπίνας και το εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού παρέχουν για πολλές ώρες τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Το επίπεδο δάπεδο και η χωρίς εμπόδια οροφή της καμπίνας προσφέρουν άφθονο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι.

Υδραυλικά και PTO

Η ανυψωτική ικανότητα έως 2500 κιλά , επιτρέπει την ανάρτηση και των πιο βαριών παρελκομένων για την κατηγορία του , με τα χειριστήρια υδραυλικών και μπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. Διαθέτει 2 διπλές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών υψηλής παροχής (3 προαιρετικά) με αντλίες έως 63λίτρα /λεπτό.  Ο δυναμοδοτικός άξονας μπορεί να εμπλέκετε και να απεπλέκετε  υλεκτρουδραυλικά  χωρίς να σταματήσετε τον γεωργικό ελκυστήρα και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού επιλέγοντας στροφές μεταξύ 540 / 540E ή προαιρετικά 540 / 1000

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ