M5072 Narrow 74hp

Φρέσκες σκέψεις

Ένας δενδροκομικός γεωργικός ελκυστήρας Kubota είναι ακριβώς η κατάλληλη εναλλακτική λύση σε περιόδους όπως αυτές. Κορυφαία απόδοση - αξιοπιστία - οικονομία και όλα αυτά σε λογική τιμή. Το M5072 Narrow είναι ιδανικό για την καθημερινή εργασία στον αμπελώνα και οπωρώνα 

 

 

Εμπορικό Φυλλάδιο


M5072N 74 hp

M5072N  74 hp
Image

Κινητήρας V3800 Euro Stage V

Mια νέα ισχυρή καρδιά κτυπά κάτω από το καπό του Μ5Νarrow. Ο νέος 4-κύλινδρος κινητήρας V-3800 Stage V τεχνολογίας Common Rail αποδίδει από 74 hp. H εξαιρετική αξιοπιστία, η οικονομία και το χαμηλό επίπεδο θορύβου θα εντυπωσιάσουν και τον ποιο απαιτητικό χειριστή. Το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ στον νέο κινητήρα μειώνει δραματικά τις εκπομπές αερίου με το 16 βαλβίδο σύνολο   να πληρεί τις αυστηρότερες απαιτήσεις των τελευταίων προτύπων Euro Stage V.

Ηλεκτρουδραυλική ρεβέρσα με 36/36 Ταχύτητες και 40-ECO

Με την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το συμπλέκτη. Με κιβώτιο 6 ταχυτήτων πλήρως συγχρονιζέ, τρεις ομάδες Hi-Lo-Creeper και με την τεχνολογία Dual Speed έχετε για να επιλέξετε μεταξύ 36 ταχυτήτων εμπρός και 36 πίσω. Μπορείτε ακόμα να οδηγήσετε με γρήγορη ταχύτητα κινήσεως και να εξοικονομήσετε καύσιμα με το 40-ECO αφού o ελκυστήρας διατηρεί χαμηλές στροφές στον κινητήρα.

Image

Εξελιγμένη καμπίνα

Η Kubota δημιούργησε στο νέο M5 Narrow μια καμπίνα που προσφέρει μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά: μοναδική ευρυχωρία, υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας, εξαιρετική ορατότητα. Η ανάπτυξη της καμπίνας εστιάστηκε σαφώς σε μια από τις κύριες απαιτήσεις σας: Υψηλή ποιότητα εργασίας και άνεση. Το εύχρηστο τιμόνι του M5 Narrow μπορεί αλλάξει κλίση κατά 40°. Όταν βγαίνετε έξω , απλά το γυρίζετε προς τα εμπρός και όταν κάθεστε στο κάθισμά σας μπορείτε γρήγορα να το επαναφερερε στην αρχική θέση πατώντας απλά ένα πεντάλ. Η γωνία του τιμονιού έχει βελτιωθεί από την Κubota δίνοντας στον χειριστή ακόμα μεγαλύτερη ορατότητα και βελτιωμένη προβολή του πίνακα οργάνων του ταμπλό.  Το πάτωμα της καμπίνας είναι επίπεδο και καθιστά ακόμα πιο εύκολη την είσοδο και έξοδο.

Στροφή με Bi-speed

Το αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Kubota to Bi-speed περιστρέφει τους μπροστινούς τροχούς σε ένα ποσοστό ταχύτητας σχεδόν δύο φορές αυτής των πίσω τροχών, όταν οι μπροστινοί τροχοί υπερβαίνουν μια γωνία στροφής περίπου 30°. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλότερη, πιο κλειστή στροφή, που σας επιτρέπει να στρίψετε στις αναβόλες του χωραφιού με την πρώτη προσπάθεια.

Image
Image

Υδραυλικά και PTO

Η ανυψωτική ικανότητα των 2300 κιλών, επιτρέπει την ανάρτηση και των πιο βαριών παρελκομένων για την κατηγορία του, με τα χειριστήρια υδραυλικών και μπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. Διαθέτει 3 διπλές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών υψηλής παροχής στον βασικό εξοπλισμό με αντλίες έως 69 λίτρα /λεπτό. 

Image

2 Μνήμες Στροφών Κινητήρα & Σύστημα Διατήρησης Στροφών

Οι 2 μνήμες στροφών του κινητήρα σε συνδυασμό με το σύστημα διατήρησής σταθερών στροφών, διευκολύνουν τις εργασίες και μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων. Οι μνήμες στροφών είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στην αναβόλα του χωραφιού και σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση των στροφών επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία των παρελκομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ