ΣΕΙΡΑ LX (35-40 hp)

Καθαρή απόδοση

Θα απολαύσετε τον σύγχρονο 4κύλινδρο κινητήρα που παρουσιάζετε στη νέα σειρά LX. Ο ισχυρός κινητήρας Kubota είναι εξοπλισμένος με σύστημα ψεκασμού, ανακυκλοφορία καυσαερίων και φίλτρο σωματιδίων του άνθρακα. Δεν καλύπτει μόνο τοπιο πρόσφατο πρότυπο εκπομπών καυσαερίων Stage V, αλλά και εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων.

Εμπορικό Φυλλάδιο 

LX351 - LX401 (35 - 40hp)

LX351 - LX401  (35 - 40hp)

Εντυπωσιακά αποθέματα ισχύος

Με τα εντυπωσιακά αποθέματα ισχύος και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, οι κινητήρες της σειράς LX σας επιτρέπουν να εργάζεστε οικονομικά και παραγωγικά. Τα μοντέλα LX-351 και LX-401 προσφέρουν ισχύ 35 και 40 hp αντίστοιχα. Ο μεγάλος κυβισμός κινητήρα των 1.498 cm³ προσφέρει υψηλά επίπεδα ροπής για να εξασφαλίσει άφθονα αποθέματα ισχύος.

Υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων

Η Kubota έχει αναπτύξει ένα νέο HST υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων τριών ομάδων ειδικά για τη νέα σειρά LX. Ως αποτέλεσμα η μετάδοση «Made by Kubota» να έχει εξαιρετικά αθόρυβο επίπεδο και ακριβή αποτελεσματική μετάδοση ισχύος. Το υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα πορείας και τις στροφές του κινητήρα ταυτόχρονα για μέγιστη άνεση και οικονομία καυσίμου. Η ευελιξία και η απόδοση είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υδροστατικού κιβωτίου της Kubota. Εξαιρετικά άνετο και εύκολο στη χρήση, είναι εγγυημένο ότι παρέχει τη σωστή ταχύτητα για κάθε εργασία.

Image

Η άνεση και εργονομία επαναπροσδιορίστηκε

 

Τα μοντέλα με καμπίνα της νέας σειράς LX προσφέρουν μια σειρά από καινοτομίες που παρέχουν ακόμα πιο άνετο και εργονομικό περιβάλλον. Η πρόσφατα σχεδιασμένη καμπίνα είναι πιο εύκολη στην πρόσβαση και αισθητά πιο αθόρυβο όταν εργάζεστε. Ως στάνταρ, έρχεται καλά εξοπλισμένο με κλιματισμό, μεγάφωνα, θερμαινόμενο πίσω παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρες εμπρός και πίσω. 

Θα απολαύσετε πραγματικά τη δουλειά με το τρακτέρ της σειράς LX. Αυτά τα συμπαγή και εξοπλισμένα πολυχρηστικά μηχανήματα συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία με τα υψηλά επίπεδα άνεσης, απόδοσης και οικονομίας. Ταυτόχρονα ο ελκυστικός τους σχεδιασμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ