ΣΕΙΡΑ M6002 124-144 hp

Μια εντελώς νέα σειρά που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία

Τα ευέλικτα νέα τρακτέρ M6002 της Kubota έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μικρομεσαίων ανοικτών καλλιεργειών και των κτηνοτροφικών μονάδων που έχουν ανάγκη ο ελκυστήρας τους να είναι αξιόπιστος και για πολλές χρήσεις. Η ευελιξία, η ευκολία χρήσης και η άνεση του χειριστή βρίσκονται στο επίκεντρο του καινοτόμου σχεδιασμού και η προαιρετική έξυπνη τεχνολογία επιτρέπει σε αυτά τα τρακτέρ να λειτουργούν τα παρελκόμενα με Isobus και να εκτελούν εργασίες καλλιέργειας ακριβείας.

Εμπορικό  Φυλλάδιο


M6122 - M6132 - M6142

M6122 - M6132 - M6142
Image

V6108 Kubota - Μεγαλύτερη χωρητικότητα από όλους τους 4κύλινδρους της αγοράς

Κανένας άλλος σημερινός τετρακύλινδρος κινητήρας στον αγροτικό τομέα δεν προσφέρει περισσότερα από τον V6108 που εγγυάται μέγιστη απόδοση, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας Kubota Stage V προσφέρει μέγιστη ισχύ, διατηρώντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου χαμηλή. Ένα μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου που χωράει 230 λίτρα καυσίμου, επιτρέπει λειτουργία για πολλές ώρες μεταξύ ανεφοδιασμών. Επίσης το πρόγραμμα συντήρησης για το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) έχει επεκταθεί στις 6000 ώρες. Η λειτουργία «Power boost» προσφέρει επιπλέον 20 ίππους κατά τη διάρκεια οδήγησης στο δρόμο – ιδανική για μεταφορές με πλατφόρμες.

Μετάδοση με Powershift 8 ταχυτήτων και 3 ομάδων

Image

Το κιβώτιο ταχυτήτων της M6002 είναι αρκετά εύχρηστο, οκτώ σχέσεων (semi-power shift) ημι-μετατόπισης που έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση και ανθεκτικότητα. Οι ταχύτητες εργασίας μπορούν να ρυθμιστούν απλά χρησιμοποιώντας τον εργονομικό μοχλό πολλαπλών λειτουργιών σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών από 0,2 km/h έως 40 km/h. Χάρη στη λειτουργία Eco mode , η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς επιτυγχάνεται μόλις στις 1.640 rpm, εξοικονομώντας καύσιμο και μειώνοντας τον θόρυβο της καμπίνας. Οι οκτώ ταχύτητες μετατόπισης ισχύος σε τρεις σχέσεις δίνουν στους οδηγούς τη δυνατότητα επιλογής ταχυτήτων 24 εμπρός και 24 όπισθεν, και μια προαιρετική σειρά υπεραργών ταχυτήτων (έρπουσα) αυξάνει την τιμή στις 32 τόσο στις εμπρός όσο και στις όπισθεν. Η νέα λειτουργία "Επανεκκίνηση Xpress" σημαίνει επίσης ότι ο χειριστής μπορεί να σταματήσει το τρακτέρ χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το πεντάλ του συμπλέκτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για εργασίες με φορτωτή. Το σύγχρονο νέο κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί να χειριστεί με μεγάλη ευκολία τις ποιο απαιτητικές εργασίες στους αγρούς όπως και τις γρήγορες μεταφορές.

Ελιγμοί στους πιο στενούς χώρους με Bi-Speed

 

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία Bi-Speed της Kubota, η οποία κάνει τις στροφές ακόμα πιο εύκολες. Εάν η γωνία στροφής των μπροστινών τροχών υπερβαίνει περίπου τις 35°, η ταχύτητα περιστροφής τους, αυξάνεται αυτόματα σε σχέση με τους πίσω τροχούς. Αυτό σας παρέχει βέλτιστη πρόσφυση και μειωμένη ολίσθηση, καθώς και ομαλότερη στροφή που είναι πιο ήπια στο έδαφος. Ακόμη και οι κλειστοί ελιγμοί στροφής με τον μπροστινό φορτωτή πλήρως ανυψωμένο, δεν αποτελούν πρόβλημα.

Image
Image

Ήσυχη, άνετη και εργονομική καμπίνα με άριστη ορατότητα

 

Το M6002 δημιουργεί τη δική του κατηγορία όσον αφορά την άνεση και διαθέτει τη μεγαλύτερη καμπίνα σε αυτή την κατηγορία ισχύος. Η μεγάλη καμπίνα προσφέρει αρκετά μεγάλο χώρο και άνεση, απαραίτητα για πολύωρες εργασίες. Με τις πόρτες που ανοίγουν διάπλατα, καθιστά την είσοδο και την έξοδο από το τρακτέρ ασφαλή και εύκολη. Κατασκευασμένο με γνώμονα την άνεση, διαθέτει στάνταρ μηχανική ανάρτηση καμπίνας υψηλών επιδόσεων με premium Grammar κάθισμα. Όλα τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα. Η μεγάλη συρόμενη γυάλινη οροφή προσφέρει πολύ καλή θέα στον μπροστινό φορτωτή όταν υπάρχει.

Εντυπωσιακή απόδοση υδραυλικών με 4 ταχύτητες PTO

Image

 
Η υδραυλική αντλία υψηλής χωρητικότητας, κλειστού τύπου ανίχνευσης φορτίου CCLS της M6002 προσφέρει μεγάλη ανυψωτική ικανότητα και υψηλή παροχή για τη λειτουργία παρελκομένων που τοποθετούνται στο πίσω μέρος και παράλληλα για μπροστινό φορτωτή. Προσφέρει μεγάλη ανυψωτική ικανότητα στα πίσω άκρα 7000kg και το κλειστό υδραυλικό σύστημα CCLS έχει παροχή 115l/min. Με μία υδραυλική αντλία και ένα μόνο φίλτρο, η συντήρηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Η Μ6002 είναι εξοπλισμένη με στάνταρ 3 μηχανικές βαλβίδες, και μια πρόσθετη βαλβίδα διαθέσιμη ως προαιρετική. Όλες οι βαλβίδες είναι ελεγχόμενης ροής. Η σειρά M6002 προσφέρει επίσης τέσσερις ταχύτητες PTO στάνταρ: 540, 540 ECO, 1000, και 1000 ECO
Image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ