ΣΕΙΡΑ M6001 UTILITY (104 - 143Hp)

Μέγιστες επιδόσεις

Η νέα μεγάλη σειρά M6001 Utility συνδυάζει επιδόσεις και αξιοπιστία, προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης κατά την διάρκεια και των πιο απαιτητικών εργασιών. 

Τεχνικό Φυλλάδιο


M6101 - M6111 - M6121 - M6131 - M6141

M6101 - M6111 - M6121 - M6131 - M6141
Image

Kαμπίνα

Ευρύχωρη και άνετη καμπίνα με 4 κολώνες που προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα με 4,2κυβ.μέτρα στην κατηγορία της. Οι μεγάλες μονοκόματες πόρτες δίνουν τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης και απεριόριστης ορατότητας με ελαχιστοποίηση των νεκρών οπτικών γωνιών. Πρόσθετο κάθισμα συνοδηγού με αναδιπλούμενη πλάτη για μεγαλύτερη ευκολία. 

Μετάδοση

Το νέο κιβώτιο μετάδοσης κίνησης πολλαπλών διαβαθμίσεων με το έξυπνο αυτόματο σύστημα αλλαγής των 8 κύριων ταχυτήτων προσφέρει με την τοποθέτηση έρπουσας μέχρι 32 εμπρός / 32 πίσω ταχύτητες. Διαθέτει 3 ομάδες Ηι-Μ-L και έρπουσα , έχει τις περισσότερες (8) κύριες ταχύτητες στην κατηγορία του και την αυτόματη λειτουργία auto-mode στο βασικό εξοπλισμό. Πραγματοποιεί αλλαγές από ομάδα σε ομάδα χωρίς τη χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη και μόνο με το κουμπί που βρίσκεται πάνω στον λεβιέ. Ο συμπλέκτης χρειάζεται μόνο για κοτσάρισμα - ξεκοτσάρισμα και για λεπτές μανούβρες. Μεγάλο πλεονέκτημα ο μεγάλος αριθμός (8) ταχυτήτων στην ομάδα L που δίνει ταχύτητες από 3,6km/h έως 13,5km/h που υπερκαλύπτει τις ανάγκες κίνησης για όλες σχεδόν τις εργασίες χωραφιού χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. 

 

Image
Image

Κινητήρες

Οι δύο κινητήρες V3800 (104 & 111 Hp) & V6108 (123, 133 & 143Hp) που εξοπλίζουν το νέο Kubota είναι  σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν απόλυτα στα μοντέλα M6001 Utility. Διαθέτουν ηλεκτρονικό έλεγχο Common Rail , με 4 βαλβίδες ανά κύλιδρο , turbo και intercooler έτσι ώστε να δίνουν τεράστια αποθέματα ισχύος και ροπής. Ο επιλεκτικός καταλύτης  (SCR) ψεκάζει την καυτή εξάτμιση της μηχανής με το υγρό (DEF) το οποίο μετατρέπει τα καυσαέρια σε ακίνδυνους υδρατμούς και άζωτο. Και οι δύο κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Stage V

Yδραυλικά

Τεράστιες εξωτερικές μπουκάλες με μεγάλη ανυψωτική ικανότητα έως 6100 kg, υδραυλικές αντλίες μεγάλης παροχής και 4 βαλβίδες ελέγχου στον βασικό εξοπλισμό.

Εμπρόσθια ανάρτηση

Εμπρόσθια ανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης του τρόπου λειτουργίας της , με συνεχόμενη , αυτόματη ή κλειδωμένη επιλογή, αλλά και ρύθμιση της σκληρότητας , με σκληρή, μέτρια ή μαλακή επιλογή. Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας της ανάρτησης με τις εντολές που δίνει ο χειριστής για ευκολία στο κοτσάρισμα-ξεκοτσάρισμα των παρελκομένων. 

Image
Image
Image
Image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ